Turkish Airlines

LENTOYHTIÖN TIEDOT

Turkish Airlines on vuonna 1933 perustettu Turkin kansallinen lentoyhtiö, ja yhtiön kotikenttänä toimii Atatürkin kansainvälinen lentoasema Istanbulissa. Turkish Airlines lentää 155 kohteeseen, (32 kotimaassa) ja esimerkiksi Ankaraan se lentää jopa 106 kertaa viikossa. Turkish Airlines omistaa Anadolujetin. Isoimmat kilpailijat ovat Atlasjet, Onur Air, Pegasus ja SunExpress. Kanta-asiakasohjelman nimi on Miles & Smiles.

 

Mitä Turkish Airlines kokemuksia sinulla on? Arvostele!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turkish Airlines
Average rating:  
 1 reviews
 by Leo Puustjärvi
Vaihtelevat kokemukset

Olen lentänyt Turkish Airlinesilla useampaan kertaan. Pari lennoista olivat erittäin hyviä. Kaikki pelasi täydellisesti. Kerran lento oli kuitenkin useamman tunnin myöhässä, ja henkilökunta törkeää joten en voi antaa kovin korkeaa arvosanaa...

4 kommenttia artikkeliin ”Turkish Airlines”

 1. Hinta-laatu suhteesta plussaa… Halvat lennot on löytynyt jo pari kertaa Turkishilta.. Mukavat ja modernit koneet ja ruoka ja juoma jees. Kaikki muu on sitten hieman heikompaa 🙂

  Vastaa
 2. Ei ollut minun mieleen. Lennot myöhässä ja palvelu heikkoa. Moderni kone kuitenkin, eli siitä plussat.

  Vastaa
 3. Lennot pielessä vaikka melkein kaksi kuukautta aikaa…

  Varasimme maaliskuussa lennot vuodenvaihteeseen välille Helsinki-Kuala Lumpur-Helsinki. Maaliskuun jälkeen lentoaikataulu on muuttunut toistakymmentä kertaa ja nyt tilanne on sellainen, että menolento on KAKSI PÄIVÄÄ etuajassa ja paluulento KAKSI PÄIVÄÄ myöhässä.

  Turkish Airlines ei reititä muille lentoyhtiöille, ei vaikka kuluttaja-asiamies on asiaa heiltä tiedustellut.

  Mielestäni lentoyhtiön perusasia on hoitaa asiakas pisteestä A pisteeseen B sovittuun aikaan. Mikäli edes tämä ei toteudu, ei voida puhua kovin kummoisesta lentoyhtiöstä.

  Vastaa
 4. Lennettiin Helsingistä Istanbuliin, ja siellä nopea vaihto kohteena Mumbai. Meno-lennot sujuivat hyvin vaikka jouduttiin juoksemaan ensimmäisestä lennosta toiseen. Henkilökunta kuitenkin odottamassa portilla ja ehdittiin hyvin. Hyvää ruokaa ja palvelua lennon aikana. Paluu-lento oli vanhempaa konemallia ja hieman kulahtanut. Samoin Istanbulista Helsinkiin lähtevä lento oli myöhässä eli hieman sekalaiset fiilikset jäi Turkishin lennoista!

  Vastaa

Jätä kommentti