Toiminta

Miten erotumme muista?

Perusideamme on yksinkertainen. Verkosta löytyy satoja eri matkailusivustoja, jotka ilmoittavat matkatarjouksista ja kaikilla on omat hakukoneet sekä tavat ilmoittaa tarjouksia. Kaikki tarjoukset lötyvät kuitenkin eri sivuilta. Lentovelho on verkkoyhteisö jossa ihmiset voivat jakaa omat löytönsä! Jos löydät hyvän tarjouksen, voit lisätä sen Facebook -sivulle. Vaikka olisit löytänyt tarjouksen toiselta sivulta, lisää se kuitenkin tänne. Näin varmistamme että kaikki tarjoukset löytyvät helposti samasta paikasta. Lisäämme parhaat tarjoukset lisäksi verkkosivuille.

Mitä kaikkea sivulta löytyy?

Toimintamme on tietenkin hyvin riippuvainen käyttäjistä, joten myös sisältö riippuu siitä mitä käyttäjät pitävät kiinnostavana. Hyvänä puolena tässä on se että sivulle ilmestyvät juuri ne tarjoukset jotka kiinnostavat käyttäjiä. Tällä hetkellä sivulle julkaistaan lentotarjouksia, ja muita ajankohtaisia matkatarjouksia. Tämän lisäksi julkaisemme ajoittain matkustukseen liittyviä uutisia ja artikkeleja.

Uusimmat tarjoukset

Uusimmat tarjoukset ilmestyvät etusivulle. Tämän jälkeen voit löytää ne ”Kaikki Tarjoukset” otsikon alta. Kun lisäät tarjouksen Facebook sivulle ja ylläpito on hyväksynyt tarjouksesi se ilmestyy näkyviin. Kun tarjous ei enää ole voimassa niin julkaisuun lisätään tieto tästä.

Facebook

Olemme integroineet sivun Facebookin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä että Facebook-ryhmämme on yhteydessä sivuun. Jos ilmoitat Facebookissa tarjouksen niin se voidaan julkaista helposti myös verkkosivuilla. Tutustu Facebook sivuumme klikkaamalla linkkiä alla!


facebook-lentovelho-halvat-lennot